Noramarken - 10

Att noramarken var så speciell och så bra när man var liten, och man hittade hur mycket saker som helst som man skulle ha! Medans nu det är bara en massa skit det man får med sig hem är godis. Det finns nästan samma saker överallt liksom! Men så är det :) u8ngefär 40.000 tog sig till lilla nora och det var fullt med folk över alla gator i nora.
På fredagen var jag helt slut efter att ha varit i degerfors (bilder kommer senare!) så då stanna jag hemma och tog fredagsmys. Igår så blev det äta lite kräftor väldans snabbt sen göra sig i ordning sedan ta sig upp mot Helena för lite mys och spel med folk innan vi tänkte ta oss ner till tivolit. Det blev senare tidig hemgång med det vädret som var.. ösregn! När vi kom hem vad vi genomblöta och vaknade då såklart idag med en förkylning! Halsen gör ont, snorig i näsan, huvudvärken värkar i hela huvudet och kroppen är inte alls på topp. Men det är sånt som händer när man inte riktigt är med och tänker på vad vädret har att erbjuda.
I morgon är det måndag igen, vilket betyder skoldags igen! Jag är inte ett dugg van med skolan och inte ett dugg sugen på att hoppa upp ur sängen för att ta sig till kif arena för att träna fotboll. Det är mycket som jag inte riktigt hänger med i nu, jag har inte någon riktig lust med det mesta just nu, allt är jobbigt. Väntar på det ska släppa och jag ska kunna känna glädjen igen.
Avslutar men en bild på mig efter jag klippte mig, som då inte blev någon skillnad alls, jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår, just därför.
/ jj

Det finaste någon kan få


du är det bästa som finns, utan dig vad skulle jag göra då?
jag älskar dig nu och föralltid! ♥
jag tycker inte om rubriker!

Idag har det inte hänt så mycket, ska snart iväg och klippa mig, tror jag bestämt mig nu i alla fall så det får väl bli så nu! :) kommer kanske in en bild sen hur det blev :) kanska ska titta på felix ikväll när han spelar fotboll med, men det har jag inte bestämt än :)

Övningskörde igår med farfar, han verkade tycka att det gick bra, tur det för guuud vad nervös jag var för att han skulle tycka tvärtom :o :') men bra gick det ! Tvingade mig till o med att backa in på gårn :o och i uppförsbacke, herregud! Men bra gick det som tur var! :)

Snart dags att klippa sig, puuuuuh! hörs senare! pusssssisar !

sista dagarna på sommarlovet

I tisdags så var jag, Felix, Karro & Jesper inne och bowlade på strike, as kul :) Men jag kom tvåa, bara för att felix hade lite mera tur och vann :( ;) haha nej men det vra roligt att hitta på någonting, har knappt träffat karro alls under sommaren eftersom båda jobbat så det var skööönt! Bilderna kommer längre ner sen :)

Idag så började Felix i skolan, och jag börjar på tisdag så jag har inte så mycket att göra nu :( sen får jag sova ensam nu men, inatt kunde jag knappt somna.. men jag lär mig väl :) hihih
Men det är skönt att ha två veckor mer sommarlov än dom här i nora ;) MOHAHA nej men jag har så tråkigt nu, vet inte vad jag ska hitta på :/


Karro drog nästan en strike ;)


Jespers metod, funkade as bra, jag provade ! ;) haha


Jesper hade en annan stil med, funkade ju det med! :D

Felix & jag, fick lite ont i fingrarna där!

Blev lite lycklig av någon anledning? haha suddig bild, menmen

Avslutar med en söt bild på Karro ! :')

...Ny kamera, okej eller? :) hihihi

Då var det dags igen!

Ja nu är jag tillbaka .. igen :) Det blev en riktig bloggpaus men det behövdes!

Idag har jag i alla fall inte haft såååå mycket att göra, men det blev en timmes övningskörning, det går framåt kan jag säga! ;) Nej men jag börjar komma på hur det funkar nu så det går bra ! :) Annars har jag inte haft mycket för mig, tittade nyss Hammarby - Assyriska typ :D 3-2 det var riktigt najjs !
Ska väl bestämma lite med pojken min vad vi ska hitta på för någonting också, svårt svårt!Simon helg - Favoriten <3!

RSS 2.0