ojojoj .. !

Jag har glömt att lägga in bilder från avlutningen med tjejerna, det är kanske 3-4 st men här kommer dom i alla fall om någon ska plocka !
Ja de är ju när Cilla och Tea leker lite och jag hade visst bara 4 st så det får väl bli dom här då! (y) :)

skuulan !

Nu sitter jag i skolan med Moa, jag lär ju plugga men jag har inte kommit igång än..
Mår inte så jättebra idag, huvudvärk och yr i kolan ! bläää måste vara hel och frisk till seriestart på söndag hemma mot Sturehov, om jag blir uttagen förstås, och det hoppas vi väl? :)

Som jag skrev förut så måste jag in och shoppa :o känns som det blir lite bråttom helt plötsligt ;o men jag får nog med mig Karrut för hon skulle ju också ha lite :)

Kanske träffa min booi idag om jag inte tränar, får väl se hur jag mår senare ikväll! Nej nu måste jag väl plugga lite svenska :/ man fattar inte så mycket men det är väl bara att skriva lite så får vi väl se hur det slutar (y)

En sak till .. Tack Julle som fixade till min blogg lite, den blev jättefin gumman ! :) Besök hennes blogg också ! http://jagheterjjulia.blogg.se/ puss puss hejj ! / jjj '


Bjuder på en bild på mig och Karrut från näsfjället, vi kör brääääda! ;;

Nu händer det mycket ..

Nu är jag tillbaka, det var jättelängesen jag skrev känns det som, hmm ..
Men jag är somdagt tillbaka nu efter plugg, träningar och allt, allting drar ihop sig för sommarlov och det blir mycket att göra i skolan osv.
Jag hade i alla fall nationella i engelska, jag hoppas jag klarar G och det är det enda jag satsar på faktiskt! Jag tränar fotboll nu, underbart efter min dumma skada!! men jag är tillbaka :)

Jag har även hittat massa som måste köpas in nu när det är vår och det är verkligen dags att shoppa !
Jag ska ha:
Jeans jacka
någon ny tröja/linne/tunika typ
Och en hel del kan inte skriva allt men saker ska handlas !

En bra sak är i alla fall att på onsdag ska jag till Carro och då är det dags att slinga håret och klippa lite, det behövs verkligen ! Och nästa Fredag tar jag mig mot Finland! lovely! Nu har ni hört lite med mig nu igen så nu fortsätter letandet efter saker som ska inhandlas! :) pusssss / Josefine '

Jullan kör gästblogg hos Jossis!

Hej på er!
Nu har jag fixat Jossis header.. Igen. Hade tråkigt och ville göra en ny åt henne, så frågade henne om det gick bra, och de gjorde de. ;) Så nu är den klar! Ska bara sitta och trixa med lite bakgrundsfärg till hela bloggen sen, men hinner inte nu för ska iväg på träning! Så jag kör när jag kommer hem. (y'
Hoppas att ni tycker den blev lika fin som jag & Jossis tycker! Haha. :')
Puss på er alla! / JULLAN


http://jagheterjjulia.blogg.se - min blogg, besök!

borta bra men hemma bäst!

Ja nu har jag kommit hem från thailand en underbar resa, helt underbart är det i thailand! Saknar det redan men ja bort bra men hemma bäst somsagt.
Jag saknar värmen och friheten liksom ja :( bilder kommer!


Slänger in en omgjord bild som jag gjorde lite när jag hade tråååk !
Puss vi höres mina vänner! (L)

sista dagarna i thailand!

Halloj!

Jag mar bra och det ar varmt har nere! :) Idag tog vi oss till Layan en sista gång, alltid lika skont, helt lungt på hela stranden typ :) senare så tog vi oss till marknaden för att köpa tröjan som jag tjatat om sen jag såg dden första gången.
Imorgon blir det schteeka sista som skjutton! Senare tar vi oss mot premium outlet och en jättemarknad för sista dagen :( känns både och, kommer sakna men skönt att komma hem och träffa alla igen!

Jag lägger in lite bilder när jag har ork och komit hem, vi höres för nu orkar jag inte skriva mera! pusspuss jag saknar er! (L) / Josefine.

sista veckan !

halloj, inne på sista veckan i thailand nu, åker hem till kalla sverige? eller är det varmt? :)

jag har det bra, underbart bra! det är varmt och skönt och brännan har gått ner en hel del!
Idag åkte vi långtail båt till freedom, den var hörlig! men Layan i mitt (L) det har även blivit ett dopp i pollen sen vidare för att leta converse, som jag hitta 2 par i min storlek! jioppi! sen blev det marknaden och äta och nu sitter jag här ! :)

imorgon ska alla utom jag pappa och robin på elefant safari typ, jag var inte så taggad så stannade hemma, får väl se vad vi hittar på :)
men jag kommer hem på söndag kväll så ni vet :) men vi höres puss jag saknar er! (L)

JUSTE! .. Karro jag har köpt dina tröjor så tar väl med dom på måndag typ :) så du vet! :):) hajdå (L)

RSS 2.0