THAILAND!

hejhej! sitter nu vid datorn efter att ha tittat lite och atit mat, gott!

det ar ratt fint vader har, regn pa kvallen och sool pa dagen, helt okej far lite farg iaf.
Brand nastan overallt men annars sa ar det skont! hoppas fargen kommer snart iaf.

vi har det iaf bra och vi mar fint alla, saknar er men ha det bra for det ska vi ha, mycket schteek! pusshejjs!


packning som gäller

ja som sagt är jag i full gång och packar och fixar eftersom vi åker till thailand imorgon, jag kan liksom inte fatta att det är imorgon och att jags ka åka, sjukt!

i alla fall så har jag inte skrivit här nu för har varit borta sen tidigt i måndags på rookies cup i värnamo, ja för er som inte vet vad det är så är det att alla john bauer skolor i sverige som har programmet idrott/hälsa med elitfortboll så åker man och spelar cup när man går i ettan. Riktigt kul var det om man glömmer de dåliga och oseriösa domarna, att bo helt öde ute i en klubbstuga med bara tjejerna utan pojkarna och då att för att ta sig och äta så tog det 20 minuter att gå.
Men det hände ju en hel del roligare saker såklart också, så kan ju ta upp lite!
Vi tjejer tog hem det,
killarna kom trea på fusk!
Örebro är den smartaste skolan då vi vann quizen(stav) killarna vann över tjejerna med ca.2 poäng.
Att malmö var med så man hade lite att skratta åt.
Ett gäng med världens bästa folk att umgås med om man älskar samma saker!
Lekar dock lite jobbigt och pinsamt att ragga upp sin egen lärare och tränare i skolan, jobbigtjobbigt och mer berättar vi inte om lekarna för vi kör på den här! Det som hände i Värnamo stannar också i Värnamo.
Även att jag kan träna fotboll då min rygg ska klara av det igen! <3

En sak som jag måste säga är att om du ska välja program och skola på gymnasie så säger jag såhär: Tycker du om sport och älskar just sporten fotboll och även kan spela, åka mycket på utflykter osv. och att ha hur kul som helst då ska du välja John Bauer Idrott/hälsa elitfotboll. DET ÄR GRYMT!

tack alla för en underbar vecka med Lillebror<3 och även tjejer som hängde på, ni är guldvärda så kul har jag haft!

somsagt så drar jag till thailand och då ska jag försöka komma in på bloggen och skriva, vi höres pussar Josefine<3!

Ps. bilder osv kommer senare för har inte hunnit få tag på det än!

en trött josefine

ja efter en rätt så jobbig dag så är det snart dags för att hoppa ner i sängen ocg sova sött. Ganska tidig buss imorse in till kif för fotbollsträning eftersom jag inte kommit igång än från skadan så blev det springa runt och sen passa lite och lite volley med Karro :) 
sen blev det upp på stan en liten snabb innan jag skulle till skolan och såklart när jag ska åka till skolan missar jag ju bussen, bra josefine!
Bara att ta nästa sen var den sen och ja gud vad jobbigt allt blev:( tillslut i skolan och ha lite engelska sen buss hem med felix, modigh och fälling.

Eftermiddagen/kvällen har bestått av plugg och en löprunda på ca.5 km, duktigt! STOLT! :') hahah
nu är jag trött i benen och ska väl ta mig mot sängen :) pusshejj / jj ' <3

JAG ÄLSKAR DEJ JOSEFINE<3!

Jag älskar dej gumman, så otroligt mycket! Det finns ingen annan som du, du är mitt solsken i mörkret! Du finns alltid där, när jag behöver dej! Du är så himlans underbar gumman, jag älskar dej, nu och föralltid<3! // Din Feliix!
tjingeling !

Tillbaka, varit med felix hela helgen, kom hem kl.1 från honom då bror fyller år, GRATTIS! Det blev fika och smörgåstårta med f&f, familjen och gammelfarmor. Jag fick även 200 av gammelfarmor inför resan till thai, tack<3

Ni sitter jag i soffan bror får främmande av grabbarna och jag sitter här liksom inte ett skit att göra :/ Jag måste även bestämma att ta risken att betala 750 kr sen kanske slingorna typ "försvinner" eller att vänta tills jag kommer hem ifrån thai och liksom se ut som jag vet inte vad på mina bilder :( men ja ;o HJÄLP MIG NU? OKEJ?!
bra!!

Nej ska väl leta lite kläder och lite allt möjligt nu, pusshejj<3


jag och syster bjuder på en bild idag.

Puss på blogg.se som funkar så bra just nu !


i'm back!

just nu sitter jag och väntar på lektion! Inte så mycket att längta efter men det blir ju hemgång senare så det är ju vackert! Vi har svenska håller på med antiken känner mig inte så intresserad alltså men det är väls nart över måste bara skriva ett arbete också ;S

Spelade match igår det gick ju bra, ja vi spelade grymt bra och jag fick näta två gånger! det är najjs! första målet var ju ett äkta Josefine Johnsson mål alltså, skjut från halva planen den brukar gå in :D sen andra var faktiskt rätt snyggt tror jag ;o satte den ju fan i kryllan :D hahaha jaja nog om det jag är bara lite stolt över mig själv, skönt att någon säger och tycker att man är bra, då blir jag lycklig!

Träna tjejerna senare är själv idag tror jag så måste ju hitta på någonting sen efter så ska jag träna själv!
Nu börjar jag, hejhej <3!


RSS 2.0