Då var det söndag igen !

Söndag lite tråkigt som vanligt då man blickar framåt mot morgondagen, skola.. Men så kommer jag på att jag har praktik i 3 veckor nu och ska vara med mamma i början nu och juste mamma är ledig imorgon då är ju jag också ledig imorgon! Så just den här söndagen känns rätt så bra, titta film och en massa mys! Sovit hos älsklingen och tillbringat mycket tid med honom nu i helgen, han kommer även och sover här inatt, myys. Mina brudar som jag är med och tränar tog även sin första vinst för i år, så jag mår jävligt bra faktiskt! Dock skadad och kommer nog inte med i distriktslagen/ SUUUR.
MEn nu sätter jag mig och söker lite sommarjobb, dags för det nu också, vi hörs! Pusss / J
ÄLSKAR mitt hår när det är såhär!

vuxen?

Alltså shiiiet jag fyller 18 nästa vecka? Liksom jag var ju liksom 10 nyss? ;o ojojoj hur ska det gå !

Onsdag 26/1-11

Hej!
Vaknade upp bredvid min älskade imorse, sen var det bara att åka iväg till skolan, sov på bussen och hann precis vakna innan jag skulle hoppa av vid skolan. Hade ingen dator eftersom min fick virus igår skyller inte på dig Sebastian Krantz men det var faktiskt din blogg jag var inne på då jag fick det :( haha
Datasnubben hade ju inte fixat den så fick vänta i två timmar till en 11 och jag slutade halv 12, hann jag göra någonting eller? svar: NEJ! onödigt!
Var hos Kimberly sen, en kiropraktor(stav) för att titta till min rygg, och det visade sig vara så att den är sne på både höger och vänster sida nere vid beckenet(stav) även några kotor som är lite snea och tillsist så var det irriterat i lederna.. Hmmmm .. Den mår nog bra, men pallar inte så ska väl föröka glömma det och köra på nu, har ingen träning i skolan på en månad så det ska väl funka!
Tränat tjejerna annars nu sitter jag här ska väl snart ta mig till sängen för lite sömn!
Pusss hörs troligtvis imorgon! Kärlek från J !
Bild på mig och Carro på gran canaria! Saknar redan värmen ! :(

Home sweet home !

Halloj, nu har jag kommit hem från en GRYYM vecka på gran canaria med girlsen på mitt program. Kom dock hem i lördags men har ingen ork kvar just nu så därför har det inte kommit in någonting.
Hela veckan var as bra förutom en del saker, gjort illa min rygg igen och en annan sak men vill inte säga mer.
här kommer en bild i alla fall ! ha det bra så länge !

RSS 2.0