Torsdag - 22.11

Nyss på träning, kändes väl sådär, vet inte riktigt än men tror nästan jag bestämt mig nu. Jag sitter här, och missar bb, det här går inte! På träningen började det bara snöa mer och mer, JAG ORKAR INTE MED SNÖN MER, DET RÄCKER, OKEJ? åhh.. vi vill ha vår, varför får vi aldrig det för? eller är det här som kallas för vår?
Nej nu tar jag mig mot sängen, imorgon bio med Karolina! GULD! <3
Godnatt kära läsare, som inte är så många men.
PUSSSS
Ps. snart drar fotbollen igång, HEJA BAJEN!

Torsdag - 17.38

Hallå där!
Sitter nu bara och väntar på träning. Blev ingen innebandy, jag som ville så gärna träna nu helt plötsligt. Förut ville jag inte men kände mig riktigt taggad och såklart att det inte blir någonting då! Ingen skjuts så tar mig ner till martinvallen och lirar lite boll, hoppas på lite glada miner och lite välkomnande men man vet ju aldrig ;) jo det klart dom blir glada! Lite fotboll med käraste Nora ! <3
Jag skriver lite senare hur det gick, det var ett bra tag sen jag lirade känns det som! En vecka men iaf! haha.
Nej man kanske skulle dega lite framför tvn så länge till farfar kommer och skjutsar ner mig.
pussssssssss så länge kära läsare!

Torsdag - 12.27

Sitter i skolan nu, svenska sen åka hem, träning ikväll, inte taggad alls, vet inte vad som hänt inte taggad på någon träning alls längre. Men det kommer väl inte mycket innebandy kvar nu så bara att bita ihop och köra! Svenskan börjar om 4 min vilket jag inte heller orkar, nationella snart, blääää....
pusssss höres!

love ;

Jag älskar dig, hur mycket som helst, mest i hela världen, jag lovar! Du är det bästa som finns, efter att ha sovit bredvid dig en natt känns allt så tomt. Att bara en natt kan göra så mycket, att gå i skolan på olika ställen och ha en massa plugg, båda tränar näst intill varje dag, det är jobbigt ibland. Men jag klarar av det för att jag älskar dig så mycket, du betyder så mycket. Det är tungt men att sedan få träffa dig mot helgen eller någon kväll gör allt till något extra jag har längtat så efter dig. Men snart är det sommar och vi kommer träffas massvis igen, vilket jag längtar efter. Efter sommarn börjar du på gymnasiet, kanke i Örebro, allt kommer bli bättre, lättare på något sätt.
Jag tänker på dig varje dag, hur mycket du är för mig, hur mycket plats kan en person ta i ett hjärta! Vilket jag aldrig trodde innan jag verkligen lärde känna dig, visste hur du var/är.
Vi har snart 2 år tillsammans, 2ÅR?! shit!
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst. 
Men älskling, det jag vill säga är bara, jag älskar dig!
Felix Löfborg, du är det finaste jag har!

Tisdag - 22.03

Hallå där! Dagen började med att jag var på gymmet en snabbis, senare iväg till skolan för lite "plugg" eller ja blev mest prat, haha! Sen på eftermiddagen var det studiepass då fixade jag och Karro lite på pp'n sen skriva klart om överbelastning, skööönt! Hann med tio i tre bussen men, träffa Alex, haha för sköön!
Resten av dagen har varit plugg, hann inte med att träna, hade längtat efter det hela dagen men det blev inget! Nu ska jag kolla bb tänkte jag och sova, sov inge bra inatt så kanske ska ta mig till sängen, fööör trött nu med huvudvärk, man har väl mått bättre men vem bryr sig? Godnatt puss <3
Haha skulle göra ett klubbmärke till arbetet vi gjorde i skolan sen kommer karro när jag bara målat det böåa och det gråa: Det ser ut som en katt! Så då fortsatte jag och nu heter vår klubb FC cats! HAHA pinsamt!
Men blev den inte snygg? Är rätt bra på att måla i paint har jag hört! ;)

Måndag - 12.14

Jag vaknade imorse när Felix skulle iväg till skolan, bara jag som är ledig idag. Hade varit skönare om han varit kvar..
Nu ska jag plugga först rehab - habelitering, vilket jag inte vet hur jag ska skriva och vad.. Sen måste jag ringa till körskolan och köpa mer tester som jag sedan måste plugga på, Ledig idag? nää tror inte det va.
Vi hörs senare, om jag överlevt allt äckel plugg.

Söndag - 15.02

Idag är det söndag igen, den här veckan har gått grymt fort! Men det var väl antagligen för attg jag var i skolan 1 och en halv dag! :) Idag så vaknade kag upp hos min älskling vid 7, han skulle iväg på match men jag orkade inte pallra mig upp så jag stannade kvar och sov. När jag senare vaknade vid 10.10 var det tomt, då låg jag där själv. Pappa kom och hämtade mig vid halv sen åkte vi till martinvallen för att titta på lillasyster som var på fotbollspool. Annars har jag pluggat lite körkort och körde lite  med mamma, gick ju hur bra som helst, nu behöver jag inte ha någon bredvid längre, skönt! Kanske kan få det där körkortet någongång! Nej nu ska jag titta lite fotboll på tv sen vet jag inte riktigt! Men det kommer nog ett godnatt inlägg sen! PUSSSSSSSSSSs
Ska börja blogga igen, hur många gånger har jag inte sagt det? Men nej nu ska jag!
Härlig bild från gran canaria! ; Jag och Carro, saknar värmen!

Söndag -

Imorgon drar jag en sväng till Värnamo, lite fotboll ska liras! Vi höres (även om jag inte är så aktiv.. IGEN) JAg är på g tillbaka !
nummer 11 är jag! Saknar det röd svarta faktiskt! :(

Söndag -

Imorgon drar jag en sväng till Värnamo, lite fotboll ska liras! Vi höres (även om jag inte är så aktiv.. IGEN) JAg är på g tillbaka !
nummer 11 är jag! Saknar det röd svarta faktiskt! :(

Söndag -

Imorgon drar jag en sväng till Värnamo, lite fotboll ska liras! Vi höres (även om jag inte är så aktiv.. IGEN) JAg är på g tillbaka !
nummer 11 är jag! Saknar det röd svarta faktiskt! :(

17.48

Hallå där! Skolan idag var helt okej, började på gymmet med lite grejer för min onda och hemska rygg! Sen så ska jag klara en sak Freja visade, shiiit, ger mig inte! haha
Svenskan var var rätt bra den med, håller bara på med lite tråkiga saker nu som romantiken, medeltiden och allt sånt! Men Midia var såå snäll idag, fick en kopp choklad gratis från lärarummet + att vi fick sluta tidigare :') Bussen var skön då det var massa kompisar, brukar aldrig hamna på samma buss! :)
Nyss varit iväg och solat, det var en som var innan så det var GRYYMT varmt, + huvudvärken kommer som vanligt när jag solar och den snurrar till i skallen efter det varit så varmt! Om typ en timme bär det av in till Örebro för lite innebandy träning! Skriver nog inge mer idag ska iväg och sova över hos min älskade inatts en iväg imorgon !
pussssssss / j
Snygga va?

Måndag -

Varit iväg och tränat tjejerna en timme sen hem och ätit försökt plugga lite körteori men blir så arg på de dumma frågorna som ställs, så onödiga.
Sen kollat vilka som gick vidare till sm med distriktslaget, eller ja är det de? Jag kom ju inte med men som jag såklart redan visste innan, tre stycket som inte kom med, 6 st med reserverna och jag var en av dom, herregud.. Men ja det är väl bara att glömma och skratta lite som jag ser på det i alla fall.

Måndag - 14.39

Sitter just nu i skolan, har slutat sitter bara och väntar på bussen hem, sköönt! Ingen träning blir det ikväll heller, kommer knappt in så får skippa det idag, men jag tränar nog så det räcker i alla fall!
Trevlig kväll med lite bruudar i fredags!
Love / J

17.45

Nu mot Örebro för föreläsning om kost .. Hörs!

RSS 2.0