28 februari - 11

Ja skolan började idag, stenhårda regler nu tydligen i skolan, visst är det bra men om man blir drabbad av en massa ändrigar för att andra inte gör det de ska.. men men, varför bry mig jag får väl surfa hur mycket jag vill om jag är klar liksom? SKöter jag mitt så gör jag väl som jag vill, vilket jag tycker om det bara funkar. Blir säkert bra.
En massa genomgång och grejer sen naturkunskap b på eftermiddagen, sen var syv och pratade om kurser inför 3an, shiiit måste bestämma det med, liksom vad jag ska bli, herregud, vad jag vill gå och en massa, projektarbete till 3an. Men kom på bästa arbetet till det haha ! utomlands kan jag ju säga iaf ;)
Nej nu ska jag väl snart hoppa i säng, fotbollsträning imorgon bitti, hoppas jag kan komma igång med fotbollen någongång snart, har tappat en massa sen jag skada ryggen, och det är ju inte helt bra. Och inne i en period så att jag är sjuk också! Träningsmatch/uttagning till DJ Sm för Örebro truppen imorgon med! Mycket nu!
Men vi hörs imorgon ska kolla runt lite inann det är dags för sängen! pusssisar
Syster och jag !

vinst!

Glömde ju säga att frövi bryydarna vann över rävåsen igår, det satt fint, 1 mål det var också för braa! 5-3 och vi hade utespelare i mål, gööööttt som dom säger där borta!
Dagens match är redan glömt så kan tyvärr inte meddela hur det gick! Sorry.. 

Den sista dagen på lovet

Jag vaknade upp i felix systers säng då han håller på att göra om och Josse är i thailand så då fick vi sova där inatt, mysigt då sänger var lite mindre än felix och min. Ett minus var att jag fick lämna honom så tidigt imorse då pappa hämtade mig 07.15 för att följa med han in till jobbet och äta lite frukost och vänta på samling som var kl.9 bara för att jag inte hade någon anna skjuts.
Imorgon börjar skolan igen, inte varit där på 1 månad så jag är ju inte så glad just nu att det är dags igen och ett bra tag kvar till nästa lov.. Och antagligen en massa plugg som väntar som vanligt. Att nästan bara få sova i samma säng som felix på helger, det gillar jag inte alls! Jag hoppas skolan är jätterolig och att det går fort och att jag är duktig så jag slipper en massa plugg! Med alla mina fina människor i min fin fina klass kommer det nog att funka att vara där, men bara för deras skull!
Det är väl bara att hoppa i sängen för att orka upp imorgon, buhuu..
pusshejsvejs så skriver jag nog några rader !
Och Julia du måste visa och hjäkpa mig med min blogg, nu vill jag göra något själv och även att det ska hända lite nytt nu! puss och tack Julia för att du nu ska visa mig hur man gör!'

life sucks, idag, ikväll inatt.. Just så känns det just nu, allt jag har att säga ! Är det någon som har något kul att hitta på så får ni gärna höra av er'!

GULD !

Den här helgen har ju verkligen varit GULD inte bara att vi fick det. Fredags var det innebandy Univeristetet - KFUM och det blev 3-9 underbart! Lördags så var vi i DM final och spöade Kumla på sd med 2-1 ! Det var så sköönt!
Efter finalen vart det bio med älskling, Love and other drugs? blev det, den var bra, så det var ju skönt! :') haha nej men vilken helg med massa vinst!
Sandra och Emma kom även över igår och firade mig lite, blev fika oså! Mys pys, med skratt.
Men lite bilder från dm finalen nudå!

18 års kalas !

Ja i torsdags så blev jag 18, riktigt skönt är det då jag faktiskt nästan kan göra vad jag vill! Jag längtar efter körkortet något enormt, skulle vara såå skönt att ha det med sig då allt krånglar. Men jag kan ju hoppas att det är mitt inom en snar framtid!
Det jag fick då var:
* LCD tv? haha jag kan inget sånt ;s
* dvd
* Josefine halsband
* Godis
* body lotion
* lite pengar
* Armband
* men sen var det mest små saker :)
Jag är helt klar nöjd även om jag inte fick min iphone som jag ville ha, men jag fick mig en tv som jag inte ens önskat mig? helt okej!
Bilder kommer nedan, några få då! puss och tack alla för gratulationerna och presenterna!

17 år

Min sista dag som 17 år idag, imorgon får jag göra nästan vad jag vill. Det är sjukt. Det brukar inte kännas att man fyller år imorgon, men nu känns det faktiskt, nästan nervöst på något sätt. Skum känsla.. 
Men det ska bli riktigt skönt men sen vill jag nog inte bli mer än 2 år äldre, då får det räcka.
Imorgon blir i alla fall Josefine Johnsson STOR flicka!
En massa bilder på mig och nu om någon timme är jag 18! aaaah

RSS 2.0